Gimnastica ritmica Sport

Cluj-Napoca:Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup 15-17.10.2021

 

Rhythmic-Gymnastics-World-Challenge-Cup-Tomorrow-Branding-2-1.png

Două zile ne mai despart de evenimentul mult așteptat în lumea gimnasticii ritmice mondiale. Din fericire, în acest an, România reușește să fie gazdă a 17 țări participante, 27 de gimnaste, printre care 5 ansambluri de Senioare în weekend-ul acesta.

Cluj-Napoca, va fi gazda oficială al acestei întreceri și din fericire tot în cadrul acestei competiții vor fi prezente gimnaste, care au participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Printre acestea, se numără: Boryana Kaleyn din Bulgaria, Milena Baldasarri din Italia și Alexandra Agiurgiuculese, Italia. Pentru Alexandra Agiurgiuculese, această competiție îi oferă posibilitatea de a-și revedea antrenorii care i-au călăuzit primii pași în gimnastica ritmică; fiind vorba despre domnul profesor Radu Constantin și d-ra. Cătălina Radu din Iași. România, va fi reprezentată de către gimnastele senioare, Annaliese Drăgan( CS Sportul Studențesc București) și Andreea Cristina Verdeș (CS Corrado Iași).

Pentru România, World Challenge Cup reprezintă un salt important în organizarea competițiilor de tale mondială și totodată reușind să aducă într-o singură sală, nume mari în această ramură sportivă; semnifică, țara noastră are potențial în gimnastica ritmică.

Pentru a putea fi prezenți susținătorii, au posibilitatea de-a achiziționa bilet de pe site-ul www.iabilet.ro Cluj-Napoca: Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup, în format fizic și vor fi disponibile la intrare în BT Arena Cluj-Napoca pe întreg parcursul competiției. Cei, ce nu au posibilitatea de a fi prezenți fizic; dat  fiind pandemiei, au posibilitatea de-a intra în posesia biletelor, ce îți oferă acces pe întreg evenimentul în format live streaming; tot de pe www.iabilet.ro.

Așadar , se anunță o competiție puternică, la care cu toții, fie în format fizic sau pe live streaming ne putem susține favoritele și să gustăm emoțiile din această competiție mai ales că vor ajunge la cote înalte, deoarece fiecare gimnastă va ținti spre treapta întâi.

„Fie ca cel mai bun să câștige!”

Hai România! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *