Gimnastica ritmica Sport

Urmează în 12.11.2021. Cupa României la Gimnastică Ritmică

Fotografie preluată.

 

În data 12 noiembrie 2021,orasul Brașov va fi gazda Campionatului Național, a Cupei României și Festivalului  Național de Gimnastică Ritmică. Toate evenimentele într-o singură zi.

Gimnastele care participă la această competiție; de altfel cea mai importantă pe plan național și-au câștigat locul în cadrul Campionatului Național de copii, Junoioare și Senioare. Primele 6 sportive, care s-au încadrat în clasament, vor fi prezente în data de 12 noiembrie, la Brașov.

În cadrul acestei competiții, va fi prezentă junioara Christina Drăgan, pregătită de d-ra. Alexandra Piscupescu, la CS Sportul Studențesc București. Senioara Annaliese Drăgan, pregătită de către doamna antrenor emerit Maria Gîrbă și Alexandra Piscupescu.

Tot la Brașov, va fi prezentă gimnasta Laura Aniței, pregătită de către domul profesor Radu Constantin și Cătălina Radu, legitimată la CS Corrado din Iași. Sportiva Andreea Verdeș, va fi absentă la această competiție, deoarece concurează pentru România, în cadrul Turneului FIG INTERNAȚIONAL, în Barcelona, ce va avea loc în perioada imediată.

Se anunță, spectacol, eleganță și emoții în data de 12 noiembrie! Gimnastică Ritmică! Competiție organizată de către Federația Română de Gimnastică Ritmică împreună cu ACS Ritmic Aly Gym Brașov.

?12.11.2021! ??✅

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *